Via Achtergrondinformatie allerlei info over de Bollenstreek (geografisch, historisch, maatschappelijk e.d.)      Ga bij problemen naar PROBLEMEN

                              Hulp gevraagd Hulsebosch
 

Wie kan mij helpen met de volgende vragen ?

  •  De parenteel is nog lang niet compleet, de oudste voorouder in de parenteel is Theodorus Claesens Hulsebosch, geboren rond 1660. Gaarne ontvang ik gegevens over zijn voorouders / familie.
  • Ook ben ik ge´nteresseerd in nadere gegevens van de Hulseboschen zoals hun beroepen, waar woonden zij, akten van aan / verkoop, boedelbeschrijvingen , testamenten e.d. 
  • Opvallend is, dat twee broers van Budel naar de Bollenstreek ''emigreerden'' rond 1820. Je vraagt je dan af : was het daar economisch beter of vielen ze op de vrouwen uit die streek of ..............?  
  • ''De Generaal'' Rinus Michels trouwde (in Gibraltar ?!) met Wilhelmina Clasina Hulsbosch. Of zij tot mijn voorgeslacht Hulsebosch behoort heb ik nog niet kunnen achterhalen.
  • Ene Dirk Hulsebosch was van 31-10-1788 tot 23-11-1795 waterschout in Amsterdam. Wat de functie van waterschout inhield is te lezen op Maritiem Museum Rotterdam. Wie weet meer over deze Dirk ?
  • Van 1924 tot 1932 / 1933 woonde mijn moeder aan de Brouwerdwarsstraat 2 in Hillegom.
    Op dit fotootje staat zij met ene Theo Juffermans.
    Haar buurjongen of vriendje ??? Wie kent Theo ?

Graag hoor ik uw reactie via de mail.

Ook ''hoor'' ik graag technische opmerkingen over mijn site.
Bijvoorbeeld als afbeeldingen op een vreemde plaats in beeld komen of de tekst bij een afbeelding niet op een logische plaats verschijnt (onder of naast de afbeelding).
Of als het te lang duurt voordat een pagina compleet in beeld is.
En ook andere technische opmerkingen zijn welkom via de
mail.

Naar boven   

Terug naar >>>>>>>>>>> Stamboom Hulsebosch


 

free web stats
.-.